Nieuws

Laatste nieuwsberichten

16.06.2021

Uitnodiging en agenda van de Algemene Ledenvergadering 29 juni 2021

Dinsdag 29 juni 19.30 uur houden wij de Algemene ledenvergadering in het Dorpshuis. Wij volgen natuurlijk de coronamaatregelen. U dient zich dan ook van tevoren op te geven.

Lees volledig nieuwsbericht

26.04.2021

Afscheid Eric Brunekreef

Na enige jaren bestuurslid van de vereniging te zijn geweest, heeft Eric vol enthousiasme het penningmeesterschap op zich genomen. Daar komt best wat bij kijken, lidmaatschapsgelden, facturen voor advertenties in de dorpsbode en zo nog vele andere activiteiten en evenementen die bekostigt moeten worden. Daarnaast het verzorgen van de jaarrekening en de begroting; Eric had hier elke keer veel werk mee.

Lees volledig nieuwsbericht

15.11.2020

Klozum en Sinterklaas

Kinderklozum 3 en 4 december. Het bestuur van vereniging Dorpsbelang besloten om ook kinderklozum af te gelasten. Volwassen Klozum op 7 december :Ook hier kunnen we kort en krachtig zijn: we moeten helaas volwassen klozum en de daarbij behorende demasqué afgelasten. Sinterklaas intocht :Wij waren achter de schermen alweer druk bezig met de intocht van Sinterklaas op 21 november, maar vanwege de huidige RIVM- regels hebben wij besloten dat er dit jaar geen intocht zal plaatsvinden. Wij vinden dat het met de huidige corona-regels niet verantwoord is en onze traditie zo niet tot z'n recht komt. We hopen op begrip hiervoor. Bestuur vereniging Dorpsbelang

Lees volledig nieuwsbericht

15.04.2020

Bingo!!!

Een vakantie zonder bingo?! Dat kan natuurlijk niet! Dus slijp je potlood alvast scherp, warm de stembanden op en hang de mobiele telefoon aan de lader. Want we gaan tijdens de meivakantie gewoon aan de bingo! Alhoewel ‘gewoon aan de bingo’, iedereen natuurlijk vanuit zijn eigen huis. Je meldt je van te voren aan, waarop je van ons per mail/app de bingokaartjes toegestuurd krijgt. Vervolgens gaan we op woensdagmiddag 29 april live op Facebook. Wij draaien als vanouds aan het rad en roepen de nummertjes om, jullie strepen de cijfers weg en roepen vooral heel hard bingóóó bij een volle rij of kaart (en melden dat online). Het wordt vast en zeker een gezellige middag, met improvisatie en misschien een héél klein beetje chaos. Leuk dus! Doen jullie allemaal mee? En oh ja: er zijn natuurlijk geweldige prijsjes te winnen, gesponsord door Dorpsbelang! Aanmelden kan via een appje aan Lytje Willem: 06-33144136. En denk er dus aan dat je (helaas) alleen mee kunt doen als iemand van jullie gezin Facebook heeft.

Lees volledig nieuwsbericht