Nieuwe penningmeester

Nieuwe penningmeester

Wij zijn blij jullie te mogen mededelen dat Vereniging Dorpsbelang een nieuwe penningmeester heeft gevonden!

Na het vertrek van Wannes zat de vereniging een poosje zonder voorzitter. Tineke had aangeboden tijdens de ALV in februari om deze taak op zich te nemen, maar dan moest er wel een nieuwe penningmeester gevonden worden. En we hebben Simon de Groot gevonden. Of eigenlijk heeft hij ons gevonden. Simon is 69 jaar en woont met zijn vrouw en hond in Hoogkarspel, is al jaren lid van Dorpsbelang én groot fan van het eiland. Misschien kent u hem zelfs wel, want regelmatig verblijven zij in hun huisje aan het Karrepad. Simon heeft veel ervaring als penningmeester en is achter de schermen al druk bezig geweest. Samen met hem heeft het bestuur besloten om het gehele ledenbestand en de administratie via een boekhoudprogramma te gaan beheren. De facturen krijgen een make-over. Alles gaat in de toekomst digitaal. De contributie willen we graag bij iedereen vanaf januari automatisch gaan innen, dus hierbij gelijk een oproep.

Graag zouden wij van elk lid van de Vereniging een mailtje (naar finance@dorpsbelangschiermonnikoog.nl) willen ontvangen of u wel/niet akkoord gaat met een automatische incasso in de eerste maand van het jaar. Voor eilanders is dat de gebruikelijke € 40,-, voor leden aan de wal zal dat € 60,- worden en voor leden in het buitenland blijft het € 85,-
Mocht u liever geen machtiging afgeven maar zelf het bedrag handmatig willen overmaken dan kan dat natuurlijk nog steeds. Bent u het overmaken vergeten na de oproep in de Dorpsbode, en moeten wij u een betalingsherinnering sturen dan komen daar nog € 5,- administratiekosten bij. Mocht u al een machtiging afgegeven hebben dan ontvangen wij ook graag een mailtje zodat wij uw mailadres in onze administratie kunnen verwerken.

Ondanks dat de Vereniging op dit moment niet krap bij kas zit wordt elk jaar alles duurder (neem bijvoorbeeld de stijgende verzendkosten/postzegels) en komen er elk jaar wensen bij. Een nieuw springkussen hebben we al aangeschaft. Maar een nieuw hek voor de schapen bij de kerststal staat hoog op de verlanglijst, net zoals een nieuwe activiteiten of uitbreiding van een bestaande activiteit, bevrijdingsfeesten om de 5 jaar die steeds groter worden en ga zo maar door. Al deze activiteiten kunnen georganiseerd omdat U lid bent van de Vereniging. Daarom maak ik als nieuwe voorzitter gelijk gebruik van deze mededeling om jullie daarvoor te bedanken. 

BEDANKT dat u lid bent van Vereniging Dorpsbelang.

U maakt met uw bijdrage de activiteiten mogelijk en krijgt als dank daarvoor om de 3 weken de dorpsbode in de bus.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt dit mailen naar info@dorpsbelangschiermonnikoog.nl