Nieuwe voorzitter Wannes van der Veer

Nieuwe voorzitter Wannes van der Veer

Afgelopen 29 juni heb ik de hamer van Joke Eijer ontvangen en daarmee ben ik de nieuwe voorzitter van de Vereniging Dorpsbelang. Een functie die ik met veel plezier ga vervullen.

Ik ben Wannes van der Veer, deel van team KunstFaam, en nu 6 jaar woonachtig op het eiland. Voor mijn werk als lichtontwerper en technisch producent voor theatervoorstellingen ben ik nog veel aan de wal. Toch is het eiland voor mij een heel fijn thuis.

Op de dag dat ik benoemd werd tot voorzitter werd ik 33 jaar. Na te zijn opgegroeid in Enkhuizen heb ik 10 jaar in Amsterdam gewoond en 2 jaar in Groningen voordat wij ons vestigden op de Badweg. Met veel plezier hebben wij daar ons (t)huis gemaakt en nu ook al weer 6 jaar onze werkplek met KunstFaam.

Toen ik werd gevraagd voor Vereniging Dorpsbelang heb ik daar niet lang over hoeven nadenken. Er kwamen direct ideeën. Veel verhalen die Klasiena (mijn vriendin) mij vertelt over de activiteiten van vroeger laten mijn vingers jeuken. Ik denk dat Dorpsbelang, met respect voor natuur en inwoner, ook iets kan gaan betekenen voor de jong volwassenen en voor de oudere jeugd.

Ik hoop dat ik op steun vanuit het eiland kan rekenen bij activiteiten die we organiseren. Als jullie ideeën hebben voor activiteiten die Dorpsbelang zou kunnen organiseren: laat het vooral weten. Wij staan daar zeker voor open! Complimenten en verbeterpunten hoor ik ook graag.

Ik heb er zin in om samen met iedereen mooie jaren met Vereniging Dorpsbelang tegemoet te zien!

Tot snel!

Wannes