Programma Koningsdag 2021

Vanwege corona kan ons gebruikelijke programma met Koningsdag helaas
niet doorgaan. Maar we willen het natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij roepen iedereen op deze dag de vlag buiten te hangen en om 10.00 uur buiten te gaan staan, het Wilhelmus te zingen en voor wie dat kan
natuurlijk graag met muziekinstrument!

Beste inwoners en gasten van Schiermonnikoog.
Vanwege corona kan ons gebruikelijke programma met Koningsdag helaas niet doorgaan.
Maar we willen het natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Wij roepen iedereen op deze dag de vlag buiten te hangen en om 10.00 uur buiten te gaan staan, het Wilhelmus te zingen en voor wie dat kan natuurlijk graag met muziekinstrument!
Voor de middag organiseren we samen met Lytje Willem een
activiteitenbingo, vol grappige opdrachten voor jong en oud. Deze
Bingotocht doe je met je eigen huishouden en de bingokaarten zijn zo gevarieerd, dat we de activiteiten goed kunnen spreiden en zo aan de coronamaatregelen kunnen voldoen.

 

Lees meer via: https://www.lytjewillem.nl/agenda/koningsdag/2021-04-27

 

De Koning zal jaloers zijn op wat wij gaan doen… Want ’s middags kan iedereen aan de bingo. En niet zomaar eentje, maar een opdrachtenbingo in het teken van allerlei (te) gekke sporten. Op de fiets komen jullie langs verschillende stationnetjes, waar je onder andere kunt voetbaldarten, zoenensjoelen, skilat-parcours lopen, boerengolfen, boogschieten en nog veel meer!
Daarnaast ga je met de andere groepjes de strijd aan. Want wie bouwt het mooiste zandkasteel, maakt de gekste selfies en voert de meeste opdrachten uit?
Zorg dat je bingokaart helemaal vol komt en win een te gekke prijs!

Praktische info

  • 27 april 2021
  • 10:00 tot 17:00